A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Társaságunk

Társaságunk 1992-ben alakult a SZIM Esztergomi Marógépgyár Rt. fejlesztôinek és szerelôinek összefogásával. A régi gyár telephelyének egy részén müködô cég épitkezve az esztergomi hagyományokra és bízva a szerszámgépipar szükségességében célul tûzte maga elé a különbözô méretû szerszámmarógépek és speciális célú marógépek gyártását, valamint a korábban gyártott termékek modernizálási és javítási tevékenységeinek elvégzését . 
Továbbra is van igény hagyományos gépek felújítására, utólagos modernizálására. Ezen ok miatt tevékenységünk kis részét teszi ki a gépgyártás. Gépeink nagy tudású CNC berendezéssel vezérelt szerszámgépek, igény esetén mérôtapintóval és digitalizáló opcióval kiegészitve. Saját fejlesztésű és gyártású speciális gépeink az ipar számos területén megtalálhatók fémforgácsoláson kivül a műanyagipartól a csomagolástechnikáig.
A társaság tevékenységének jelentôs részét teszi ki a gépfelújítás, amely hagyományos és CNC szerszámgépek mechanikus és elektromos felújítására terjed ki. Sok esetben a felújítás egyben korszerűsitéssel jár együtt. Társaságunk jó referenciákkal rendelkezik a gépfelújítások területén.
Az eddigiek mellett szervíz és gépjavítási tevékenységet végez társaságunk. Ezen munkánkat nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is ismerik és igénylik. 
Jó alkatrész bázissal rendelkezve a legkülönbözôbb szerszámgépek és más gépek gyors és minôségi javítását tudjuk elvégezni. Felszereltségünk lehetôvé teszi, hogy gépek geometriai és pontossági beméréseit is elvégezhessük (lézeres mérések). Korszerű, új ismeretek megszerzését és új megoldások megismerését, a szüntelen fejlôdést mi sem kerülhetjük el, sôt keressük a fejlődés lehetôségeit. Ennek egyik állomása volt, hogy társaságunk szerzôdést kötött a neves japán MAZAK céggel, melynek alapján társaságunk szerszámgépeik magyarországi javitásait vállalta. Az eltelt időszakban ezen kör kibővült az OKUMA, az ANAYAK, a Spinner és a Hurco cégek által gyártott gépek javitási tevékenységére is. 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu